By Mangrowe

IQBoravak

Mangrowe - iQboravak program za nastavnike i paket franšiznih prava za povećanje tržišne vidljivosti i prepoznatljivosti.

1
Postanite deo Mangrowe sistema, postanite tržišno vidljiviji i povećajte prodaju.
2
Iskoristite potencijal Mangrowe zajednice i uključite decu naših klijenata sa online programa u vaš boravak.
3
Implementirajte metodike efikasnog učenja u rad boravka. Naučite decu kako da uče.
By Mangrowe

Pogledaj video!

Image

Ponuda obuhvata uvođenje programa efikasnog učenja razvijenog u Školi intelektualnih veština (Igor Rakić) kao dodatne pedagoške metodologije u rad sa decom.

Takođe, obuhvata i iskorištavanje marketing potencijala kao i kredibiliteta brenda Škole intelektualnih veštiba i Mangrowe platforme gde partner dobija mogućnost da komunicira sa tržišem pod Mangrowe zastavom i sa upotrebom naših obeležja.

Treće, s obzirom na to da Mangrowe platforma obuhvata oko 13000 odraslih klijenata koji imaju decu, kao i komunikaciju sa oko 3.000.000 korisnika drušvenih mreža mesečno. Partner dobija mogućnost da pripadanjem našem klasteru (zajednici) pristupi kupcima sa kojima postoji odnos poverenja i istorija kupovina.

Na kraju, pošto je ponuda teritorijalno ekskluzivna vaš biznis postaje jedini na datoj teritoriji koji decu podučava verifikovanim metodama efikasnig učenja i postaje jedini koji decu osamostaljuje za učenje u višim razredima osnovne škole.

Za sva pitanja se javite na broj telefona +38163220187 (viber, telegram...)