Mangrowe IQ Refresh

Svim polaznicima Škole Intelektualnih Veština, koji su pohađali neki od naših kurseva uživo sve do 2020. godine

POKLANJAMO POKLANJAMO POKLANJAMO POKLANJAMO

edukativni poklon paket online kurseva
– dostupan neograničeno, na svakom uređaju, bilo kada, tempom koji vama odgovara –

By Mangrowe

Pogledaj video!

Image

Dragi naši polaznici, pre 2 godine sve naše kurseve smo digitalizovali. Sa ponosom možemo reći da oni sada, u novom online obliku, daju još kvalitetnije rezultate u sticanju veština.

Napravili sam ih tako da sve vreme imate utisak kao da ja, Igor Rakić, direktno radim sa vama i pokazujem vam tehnike učenja, ali i neke druge veštine…

Škola intelektualnih veština prerasla je u Mangrowe.com edukativnu platformu. Cilj nam je da postanemo ogroman edukativni centar koji kod svojih polaznika razvija 5 ključnih životnih kompetencija i pomaže im da ovladaju svojim intelektom, emocijama, biologijom, komunikacijom i finansijama.

Iz tog razloga, pored kurseva koji su vam poznati iz oblasti intelektualnih veština, razvili smo i online kurseve iz drugih pomenutih oblasti koje možete pogledati na našoj edukativnoj platformi.

Fokusirani na održivost rezultata naših polaznika, razvili smo Viber zajednicu sa preko 4000 aktivnih polaznika koji svakodnevno razmenjuju iskustva, informacije, saznanja i progres koji ostvaruju kroz obuke.

Naša misija je da što veći broj osoba prođe kroz obuke o kognitivnim kompetencijama i utičemo na to da broj odraslih koji se usavršavaju dosegne Evropski minimum, kao i da se PISA skor poveća u razumnom okviru.

Zato želimo da vi, naši stari polaznici, paket online edukacija, u vrednosti od 110€, dobijete na poklon kako biste obnovili svoje već stečene veštine i bili deo naše brzorastuće Mangrowe zajednice ljudi koji rade na sebi, koji se razvijaju i napreduju.

Sa edukativnim paketom online kurseva “IQ refresh”, moći ćete da obnovite znanje i veštine koje ste stekli na našim “uživo” kursevima. Međutim, to nije sve. U ovom paketu vam poklanjamo i jedan novi kurs koji će vas naučiti kako da spavanjem poboljšate svoje mentalne sposobnosti.

Sa "IQ Refresh" edukativnim paketom

moćićete da

1
Brzo čitanje 1 i
Brzo čitanje 2 (vežbaonica)
Obnovite, kompletirajte ili naučite tehniku Brzog čitanja
2
Organizacija učenja
Usvojte inovirani model organizacije učenja, obnavljanja i razvoja fokusa.
3
Dobro spavaj, bolje pamti
Naučite kako proces spavanja deluje na dugoročnu memoriju, kako funkcioniše neurobiologija pamćenja u svetlu najnovijih otkrića i šta su to memorijska vretena.

IQ Refresh obuhvata više od 160 predavanja, konsultacije i članstvo u Mangrowe zajednici. Licence za treninge dobijate gratis sa neograničenim važenjem i slobodom izbora početka i dinamike rada.

Ukoliko želite da:

iskoristite ponudu koju vam poklanjamo. Popunite formu ispod, uzmite edukativni paket kurseva i pridružite se našoj Mangrowe zajednici. 

Nakon prijave, kroz par sati, biće Vam otključani gore navedeni online treninzi i dobićete podatke za pristup platformi, zajednici i kursevima.

[activecampaign form=134 css=1]

Vidimo se na našoj online edukativnoj platformi!

Predavač
Igor Rakić, osnivač Mangrowe platforme i Škole intelektualnih veština